1 Followers
25 Following
ralucaph

ralucaph

Jocurile de pacanele de la Novomatic are cel mai înalt RTP?

S-ar putea să fi întâmpinat câteva jocuri Novomatic atunci când ați fost în afara și cu privire la, cu toate acestea operațiunea lor online este cunoscută sub numele de Greentube și, ca atare, dacă doriți vreodată să jucați gama lor de sloturi online, atunci va trebui să aveți grijă de asta Nume.

 

Atunci când jucați online, veți avea acces la jocurile lor destul de volatile printr-o platformă compatibilă cu jocurile de noroc compatibile cu browserul web, astfel încât acestea să se lanseze și să se încarce destul de repede. Cu toate acestea, nu am fi apelat niciodată la sloturile Novomatic de înaltă tehnologie pentru că ele sunt destul de fundamentale în proiectarea lor.

 

Efectele sonore incep sa isi arate varsta, iar animatia simbolurilor bobinelor nu este ceea ce ati numit inconjurator, insa dupa ce ati spus ca puteti juca un numar mare de sloturi, iar in afara de albastru puteti roti intr-un joc de baza de plată sau un câștig plătit cu un mega-mărime de joc.

 

La fel ca și în cazul tuturor celorlalți designeri de jocuri ca la aparate, jocurile Novomatic vin cu o gamă de procente de plată anticipate pe termen lung și, având în vedere acest lucru, permiteți-ne să vă dezvăluim sloturile care au cel mai mare RTP și, prin urmare, sunt sloturile va fi cel mai bine să jucați.

 

Este bonusul pe care îl veți juca în jocul de bonusuri gratuite, în care speră să declanșezi dacă și când joci jocul de pacanele Lucky Lady's Charm Deluxe, pentru că jocul bonus poate declanșa un număr foarte mare de ori și asta este ceea ce este adesea necesar să se întâmple câștiga o sumă mare de bani. RTP-ul acestui slot este apropiat de 97.10%.

 

Un alt joc de pacanele pe care îl puteți întâlni este jocurl Columbus Deluxe care are un RTP pe termen lung puțin mai scăzut, dar nu mult mai mic decât cel al slotului de mai sus, care pentru referință este de 97,00%.

 

Un lucru pe care trebuie să-l țineți cont atunci când joci mașinile automate Novomatic într-un cazinou pe teren este că mașinile sunt adesea mașini cu mai multe jocuri și, ca atare, puteți juca mai multe sloturi diferite fără a schimba mașinile. Un alt slot pe care îl veți găsi poate fi destul de mare de plată uneori este slotul Dolphin Pearl Deluxe care are un procent publicat de plată de 96.20%.

 

Veți câștiga mai multe câștiguri în jocul dvs. pe termen lung, rămânând la sloturi care au RTP de peste 96.00%, dar există și alte câteva sloturi Novomatic care au procente de plată mai mici decât cifra care este una jocul de bază Sizzling Hot Deluxe care are un procent de plată de 95,7%.

 

Câteva alte sloturi și RTP-urile lor respective sunt slotul Plenty on Twenty, care are un procent de plată de 95,6%, slotul Just Jewels Deluxe are un RTP de 95,4%, de asemenea slotul Lord of the Ocean este destul de des întâlnit în multe cazinourile și procentul de plată al acelui slot este de 95,1%, iar un alt slot pe care îl puteți întâlni este slotul Rainbow King, care are un procent de plată de 95,00%.